Bedrijf

Installatiebedrijf M.W. de Leeuw uit Koudekerk aan de Rijn is aangesloten bij Techniek Nederland.

Loodgieters en Installatiebedrijf de Leeuw is inmiddels alweer ruim 60 jaar actief in de verwarmings- en installatiebranche.

Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden.

Loodgieters en Installatiebedrijf de Leeuw is inmiddels alweer ruim 60 jaar actief in de verwarmings en installatiebranche. Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden.

Het bedrijf is door M.W. de Leeuw gestart in 1955, als klein loodgietersbedrijf.
Door de jaren heen heeft het bedrijf een brede klantenkring opgebouwd. In 1985 is het bedrijf door de zonen overgenomen.
Sindsdien wordt het bedrijf geleidt door de 4 vennoten en 6 werknemers in loondienst.

Als Loodgieters en installatiebedrijf zijn wij zowel actief in de particuliere sector maar verrichten wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten.

De klanten van installatiebedrijf M.W. de Leeuw zijn heel divers. Wij zijn werkzaam voor particulieren, bedrijven, industrie, woningbouwverenigingen.

Aannemersbedrijven en grotere bedrijven zoals bouwmarkten behoren eveneens tot onze klantenkring.

Wij zijn een Loodgieters en installatiebedrijf met hoofdactiviteiten en specialisme in:
Ons bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense benadering. Wij vinden het belangrijk kwaliteit te leveren tegen een aantrekkelijke prijs.
M.W. de Leeuw

VCA* gecertificeerd

Installatiebedrijf M.W. de Leeuw is gecertificeerd voor VCA voor de activiteiten: Het uitvoeren van loodgieters- en installatiewerkzaamheden op het gebied van verwarming en klimaatregeling.

Eigen mensen

Wij hebben eigen vakmensen in dienst welke in het bezit zijn van de nodige certificaten.

Breed aanbod werkzaamheden

Grote diversiteit in werkzaamheden op het gebied van installatietechniek.

Service en onderhoud

Ook na oplevering van de werkzaamheden staan wij paraat voor service en onderhoud.