CV onderhoud

Installatiebedrijf M.W. de Leeuw uit Koudekerk aan de Rijn is aangesloten bij Techniek Nederland.

OVEr

Loodgieters en Installatiebedrijf de Leeuw is inmiddels alweer ruim 60 jaar actief in de verwarmings en installatiebranche.

140843745_123252642984761_3780867317596933041_n

Afnemers van Loodgieters- en Installatiebedrijf De Leeuw kunnen niet alleen terecht voor onderhoudswerkzaamheden en storingen; maar ook het plaatsen van een nieuwe cv installatie,  maar ook gas, water en sanitaire installaties behoren tot onze werkzaamheden.

Niet alleen in onze dienstverlening staan we voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig van zeer gerenommeerde merken. Het allerbeste materiaal zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren.

Als Loodgieters en installatiebedrijf zijn wij zowel actief in de particuliere sector maar verrichten wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom met ons in contact
Ons bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense benadering. Wij vinden het belangrijk kwaliteit te leveren tegen een aantrekkelijke prijs.
M.W. de Leeuw

VCA* gecertificeerd

Installatiebedrijf M.W. de Leeuw is gecertificeerd voor VCA voor de activiteiten: Het uitvoeren van loodgieters- en installatiewerkzaamheden op het gebied van verwarming en klimaatregeling.

Eigen mensen

Wij hebben eigen vakmensen in dienst welke in het bezit zijn van de nodige certificaten.

Breed aanbod werkzaamheden

Grote diversiteit in werkzaamheden op het gebied van installatietechniek.

Service en onderhoud

Ook na oplevering van de werkzaamheden staan wij paraat voor service en onderhoud.